Over ons

Zaakvoerders Hannes & Deborah

Hannes en Deborah houden van creativiteit pur sang. Klanten kunnen verrassen met creatief drukwerk en originele ontwerpen, daar doen ze het voor! Deborah is gek op papier. Ze werkt graag met speciale papiersoorten en verschillende texturen om tot een uniek en geraffineerd resultaat te komen. Ze heeft bovendien een hart voor kleur en staat klanten graag bij met persoonlijk kleuradvies.

Het koppel ontvangt klanten van over heel België. Pakketjes vol hartveroverend drukwerk worden verstuurd over het hele land. Voor Hannes is het puur plezier om de laatste nieuwe creaties van tevreden klanten op sociale media te zien verschijnen. Het ideale geboorte- of huwelijkskaartje, daar gaan ze elke dag opnieuw voor!

Wij kiezen bewust voor pure originaliteit. We vinden het gezellig om klanten te kunnen ontvangen en te luisteren naar hun verhaal. Wanneer ze volledig tevreden naar huis gaan, dat is een zalig gevoel. Daar staan wij ’s morgens graag voor op!

Ons team

Shanna

Drukker

shanna_drukker

Delphine

Drukker

delphine_drukker

Ine

Drukker

ine_drukker

Laura

Drukker

laura_drukker

Charlotte

Grafisch ontwerpster

charlotte_grafisch_ontwerper-2

Nathalie

Boekhouding

nathalie_boekhouding

Xavier

Letterpressman

xavier_drukker_letterpress

Drukkerij Coco

Reeds 15 jaar geleden startten Deborah en Hannes met CreaCopy in Kortrijk. Ze richtten zich toen voornamelijk op kmo’s en groot-volume-drukwerk. De goesting naar meer persoonlijk en creatief drukwerk groeide en zo werd enkele jaren geleden ook Kopie Koffie opgericht. Daar hielden ze zich specifiek bezig met origineel drukwerk voor belangrijke gelegenheden.

Wegens groot succes van beide drukkerijen was er nood aan meer plaats én een nieuwe zaak. Zo kwam hun kersverse geesteskind ‘Drukkerij Coco’ ter wereld. Een nieuw hoofdstuk met een gloednieuwe winkel in hartje Kortrijk. In een kleurrijk en inspirerend interieur – en ondersteund door hightech machines – ontvangen ze nu al hun klanten. Leuk detail: ze vernoemden hun nieuwe zaak als eerbetoon naar hun dochter Alma Coco.

 

Aarzel niet om ons te contacteren!

Voor praktische vragen, een vrijblijvende offerte of een bestelling kan je ons steeds bereiken via mail of ons contactformulier. We beantwoorden je bericht binnen de 24u. We kijken ernaar uit iets van je te horen!